dimarts, 19 de juliol del 2011

Preparatius déja vu

Piles de roba. Piles de bosses. Que no em deixi res de les nenes. Que no m'oblidi res meu. Nervis.

Ja hi tornem a ser. El dimoni de les llistes. Cada cop abans d'un viatge, haig de recórrer a les llistes. Pensar quina roba em cal endur. Quines coses cal comprar, quines no ens podem oblidar.... Potser aquestes són les úniques llistes que sóc capaç de fer. I amb tot, sempre em deixo alguna cosa...

Fa dies que ho preparem. Hi pensem , hi donem voltes. Mirem mapes. Reservem algun hotel. Regirem rutes i comencem a imaginar-nos com seran aquests dies. Tot és nou i emocionant.




Encara falten algunes coses. Botes, mitjons.
I una cosa que no pot faltar: llibres per llegir.
Ja estem a punt. Gairebé.

Aviat, carretera i manta.

13 comentaris:

  1. Una de les coses que més m'esgota dels viatges són els preparatius amb la maleta. Des de que tinc criatures marxar encara em fa més mandra.

    En fi, bon viatge!

    ResponElimina
  2. alyebard, gràcies, tot i que miraré de seguir en contacte amb el blog....

    ResponElimina
  3. Galderich, aquest cop heig de preparar bosses de nenes, però perquè elles van a una altra banda... M'agrden els nervis d'anar preparatn les coses. En el fons hi ha un component d'anar anticipant què vindrà que és tant o més emocionant que el viatge mateix...

    ResponElimina
  4. JO ja tinc la llista feta de cada any......i només em cal canviar algunes coses segons estada o clima. M'encanta fer maletes

    ResponElimina
  5. Bon viatge!

    Jo encara no he triat els llibres...

    Salutacions cordials.

    ResponElimina
  6. quin horror fer la maleta! Ho odio! Em toca fer-la el 1 d'agost i ja tremolo! Sempre em deixo alguna cosa!

    ResponElimina
  7. Que vagi molt i molt bé! I pensa que d'anada a la maleta hi cap tot, de tornada, no saps per que és impossible!

    ResponElimina
  8. Garbi24, què metòdic! jo sóc incapaç de fer una llista permanent. I potser seria útil però com més va, més me n'adono que sóc improvisació pura. I me n'he adonat de fa molt poc d'això!!!

    ResponElimina
  9. llibreter, johe triat acabar el dublinesca i agafar Spiritus del kadaré i La vidua prenyada del Martin Amis, però dubto que tingui temps per tot!

    ResponElimina
  10. Aris, et diria que el més important són els llibres, quedaria intel·lectiual i sobrada, però no és així. La roba interior i les samarretes també són importants.

    ResponElimina
  11. ja he deixat espai de sobres, porquet, la veritayt és que aconsegueixo no fer maletes exagerades, com a mínim per mi, per les meves filles és tota una altra cosa. Coses de mames.

    ResponElimina
  12. Botes i llibres... Mira que sona bé això!
    Bones vacances, i que no siguin del M. Hulot :)

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails