divendres, 12 de juny del 2009

Vòmit



Avui potser sóc jo qui utilitza un títol excessiu per al post, però no el puc evitar.

Se'm regira l'estómac a cada cosa que llegeixo de la notícia sobre l'empresari sense escrúpols que en accidentar-se un treballador seu l'únic que li importa és esborrar els indicis, llançar el braç a les escombreries i abandonar el treballador a 200 metres de l'Hospital.

Se'm regira l'estómac en veure un delinqüent "integrat en la societat" aprofitant-se de la situació dèbil dels seus treballadors immigrants, evidentment sense papers, fent-los treballar 12 hores diàries sense assegurança, pel mòdic preu de 700 €.

Se'm remou l'estómac quan avui llegeixo que havien desactivat el sistema de seguretat de l'amassadora que va segar el braç a Franns.

Sincerament espero que li caigui el pèl a una persona (?) que demostra aquest nivell moral. Em provoca això, vòmit.

I espero que les administracions es posin les piles. De ben segur no és un cas únic ni excepcional. Qui ha de fer complir les lleis que es posi a fer inspeccions i a posar sancions que previnguin situacions com aquesta.

3 comentaris:

  1. Això és la punta de la punta del iceberg ... en aquest nostre país, i en el lloc dels fets més, la corrupció arriba a extrems nauseabunds. Dubto molt que se solucioni tanta merda mentre els qui, teòricament, ho han de solucionar (esquerres) sempre els enganxin mirant cap a l'altra banda :(

    ResponElimina
  2. Ai Eulàlia, els sistemes de seguretat de les amassadores normalment solen estar desactivats, és una collonada i és realment molt dificil enganxar-se el braç amb la màquina. Difícil però no impossible com s'ha vist, però aixó no és greu ni que el noi sembla anava torrat (malauradament es gairebé normal i t'ho dic per experiéncia. Però el que es gravissim i s'ha de castigar de manera exemplar, es en primer lloc l'explotació d'aquest (empresari?) i després la reacció miserable i covarda de deixar-lo a les portes de l'hospital i llençant el braç a un contenidor. S'ha de ser molt cabró per fer una cosa així....
    De moment han tancat l'empresa, però no estaria de més veure que passa d'ací a uns quants mesos.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails