dijous, 3 de març del 2011

L'alcaldessa de Nottinham (3): els preparatius.

Ve d'aquí(1) i d'aquí(2)


Els dies posteriors a la reunió l'activitat a l'alcaldia va ser frenètica. Els del gabinet i els de protocol tots estaven amb els nervis a flor de pell. I espera't, que faltaven pocs mesos abans de les eleccions i això seria un no parar, com a mínim fins que no comencessin la campanya oficial. Les corredisses pels passadissos no paraven.

Ja tenim el local? Ja està, ja està, és un lloc preciós, ja ho veuràs. Les llistes, ja heu confeccionat les llistes? Estem treballant-hi. Que hem d'enviar les invitacions! En mitja hora em portes una proposta. De la invitació, jo? No, de la llista dona, que l'alcaldessa la vol veure. Les invitacions les imprimim o les enviem per email? I quantes dius que en tens 200. 200? què dius? Ni parlar-ne treu-ne un cinquanta percent! I que els donaràs, tè amb pastetes? Però si són les dones que em vas dir tu! Què? venen aquestes llistes o què? He trobat el catering ideal, quedarà molt bé. Porta les llistes! A veure? No, no m'enredis, que aquesta no te la puc haver dit jo. Aquesta, fora... i.. ja hi la, la...? mmm... sí, ja veig que sí. Les imprimim. Per email. No t'oblidis d'aquella que vam trobar l'altre dia, ja és a la llista? uff! Afegeix-la, ja ens la deixàvem. Per email, que no tenim un duro. Mira, jo no me les miraria més, que enlloc de retallar-les les farem créixer. Pensa que no ens podem deixar ningú important. Ja ha passat per correcció lingüística?. Tanco les llistes, doncs? Què? ha marxat? i qui em signarà ara el contracte del càtering? Sempre passa per correcció lingüística, què et penses? Quan us hagueu decidit amb les llistes, jo ja tinc el pdf a punt per ser enviat. Ha quedat diví. Bé sí, envia-ho. Segur? Segur.

Ara tan sols cal esperar les confirmacions.

6 comentaris:

  1. Torno a repetir-ho, pero això em sona moltíssim...Els de normalització s'encallen i el pdf sembla que no serà a temps...l'interventor es nega a autoritzar la despesa del catering si no li portes tres ofertes i una safata de canapés per ell i la seva gent...i el món roda i les eleccions ja són al tombar. Marededèusenyor!
    Salutacions.

    ResponElimina
  2. I la premsa correrà amb les crítiques d'aquella que ha quedat exclosa, és clar, però sense oblidar de criticar també una despesa semblant en els temps que corren i on s'és vist i doncs a mi m'agrada la idea, i vés què dius ara i ja tenim engrescat al personal fins setmana santa que ja se sap que després de tanta gresca i xerinola com es fa per carnestoltes cal tornar les ovelles al corral i fer bondat i aquestes coses que tanta disbauxa no pot ser bona i tal. Sí.

    Amb perdó.

    ResponElimina
  3. Alberich, sembla que hagis treballat a l'administració!
    ;-P

    ResponElimina
  4. Ah, recorda que tot és fantasia pura, eh?

    ResponElimina
  5. Joan, sí. I tal i tal i tal...
    Gairebé que et llogui per tal que m'escriguis tu el post que continuï la sèrie!!!
    Quan estic escrivint els post d'aquesta sèrie, sempre que serà "l'ultim", i en canvi veig que no, se m'allarguen sols. Tenen vida pròpia.

    ResponElimina
  6. Vols dir que això només passa a Notinham?

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails