dilluns, 10 de maig del 2010

Apadrina un pederasta

Amb un nom com Legionaris de crist, la cosa no podia fer preveure res de bo.

Ara fa uns mesos de la mà de les collonades de Francesc Puigcarbó, vaig anar a petar a una hilarant i alhora lamentable pàgina on es demanava a l'agraïda audiència que apadrinés un mossen. La pàgina en qüestió -tot i que ho duia una mica camuflat- estava impulsada pels esmentats legionaris.



Tot dóna voltes i el cercle es tanca. Per si teníem algun dubte, ara queda clar què volien que apadrinem.

Marxo a prendre'm les meves dues birres.

10 comentaris:

  1. veient les cares d'aquests nois em pregunto: què els fa pensar que fer el que fan és el correcte per la humanitat? quines mancances psicològiques els provoquen de viure contra natura i que n'esperen realment? Ja no parlem de les múltiples aberracions (pederàstia, sado-massoquisme ...) que solen cometre. Ho puc entendre si és necessitat econòmica, carències afectives, o alguna discapacitat pregona, però en els altres casos i a aquestes alçades ... ja ho sé, sóc poc caritativa, però és que la caritat és una virtut cristiana i jo no en sóc.

    ResponElimina
  2. Abans, com a mínim aquí, fer-se capellà era la sortida econòmica al segon germà, el qual -pobre- no tenia dret a herència. Parlem d'un cert tipus de families, és clar.

    El missatge de la pagineta en qüestió sembla engendrada per un foll. O un ingenu. O un malparit.

    Realment no s'entén que ells s'ho empassin, estic amb tu.

    ResponElimina
  3. Alguns especialistes diuen que la tendència a la pederàstia del clergat respon o bé al fet que tenen la libido reprimida o al fet que viuen en un entorn masclista i misogin i això ha de conduir, forçosament, a una desviació. Hem de valorar que s'estigui destapant tot i demanar que això no es quedi en una simple catarsi mediàtica, sinó que comporti mesures efectives de protecció als infants. Tampoc hem d'oblidar que l'abús a menors es dóna en molts altres àmbits de la societat(família, futbol, política, toros...) i que la llei del silenci continua existint...

    ResponElimina
  4. Fins ara, l'Església Catòlica havia ignorat què feia o deixava de fer el tal Marcial Maciel.

    Ara, en comptes de dissoldre fulminantment la secta, corre, diguem-ne, a protegir-la, per no haver-la d'expurgar del tot.

    D'això se'n diu finezza vaticana...

    Reconec que vaig creure-hi una mica en l'època del Vaticà II. Jovenet com era, no preveia tot el que ha vingut després.

    Si hagués estudiat la negra història de la mil·lenària institució, podria haver-ho previst.

    ResponElimina
  5. Aquesta pàgina web no necessita cap crítica: ella sola s'enfonsa vergonyosament en el lucratiu negoci de la fe.

    ResponElimina
  6. Al nostre país els Legionaris de Crist han ocupat càrrecs de molta responsabilitat política. Mentre la Jerarquia Catòlica mani en el nostre país, mal anirem.

    ResponElimina
  7. La meva religió és la llibertat del vent... I comparteixo molts dels comentaris que heu fet, mentre hi hagi algú que amenaci de pecat el viure cada dia -com fan des de fa segles- no anirem bé. Primer haurien de passar un psicotècnic...

    Salut i llibertat.
    onatge

    ResponElimina
  8. Soc l'únic que està convençut de que la web no és més que una broma? un fake?

    ResponElimina
  9. Potser tens raó, però crec que si fos un fake ja l'haurien desactivada de fa temps...

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails