dimarts, 15 de setembre del 2009

Una colla d'amics...





En Jesús M. Tibau ens comenta que Riell Bulevard ha estat escollit finalista a la categoria Literatura - Premi Lletra.
Veig alguns amics, també nominats.

Des d'aquí, em sumo a allò que diu en Salvador Macip, al seu blog. El millor és, efectivament, sentir que les coses que se'ns passen per la barretina i aboquem per aquí us interessen mínimament. Tot això ja és prou satisfactori. Els premis, ja ho vam dir fa uns mesos, alimenten l'ego, però són menys importants...

Des d'aquí, gràcies a tota la colla d'amics que ens heu votat. Malgrat el sistema de votacions un tant estrany, suposo que si hem estat escollits deu haver estat per alguna cosa... i si no, viurem enganyats i contents.

Agraeixo -agraïm, si se'm permet- les felicitacions que ens esteu fent arribar.

7 comentaris:

  1. felicitats! la veritat és que no se com funciona aquest premi, em sembla que m'hi vaig apuntar també....però fa ja uns quants mesos.

    ResponElimina
  2. Gràcies.
    Francesc, la cosa anava que t'hi apuntaves i llevors han deixat 2 mesos per anar fetn votacions. La cosa estranya era que podies votar cada 24 hores amb la mateixa adreça de correu, cosa que podia donar peu a una votació diguem-ne "curiosa". En fi, jo ja no m'esperava res perquè pràcticament noi recordava el termini en què finalitzava la votació... així que ha estat una bona sorpresa.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats! Entre alguns altres us vaig votar a vosaltres, però només un vot per bloc, com hauria de ser en properes edicions.

    ResponElimina
  4. Ei, que sí dona, que sí, que el que feu és bo. Felicitats a tots els membres del bloc.!

    ResponElimina
  5. Felicitats. La veritat és que ho mereixeu !

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails