dimecres, 9 de març del 2011

Riell Bulevard esdevé la ZONA NEUTRAL davant la pixelització definitiva


Aquest matí, aproximadament cap allà a les 7 del dia d'avui i segons fonts diverses, s'ha produït un atac massiu que afecta nombrosos blogs. Al crit de LA PIXELITZACIÓ DEFINITIVA una bona munió de blogs, encara difícilment quantificables, s'han vist afectats. 

Ara per ara les informacions són confuses. L'atac va ser anunciat el proppassat dia 2 de març al blog  Enceneu els llums, però sembla que ningú va comprendre l'abast de l'amenaça. PIX, qui en dies anteriors havia anunciat la desaparició de Leblansky, va proclamar que hi hauria un atac definitiu que pretendria la pixelització i conseqüent exterminació de la raça humana. Ahir, al blog El mercat de Sant Antoni, s'aportava un document contundent on es mostrava el moment precís en què en Leblansky era abduït.

Els humans blogaires s'ho van prendre com una broma. Avui, però, les seves amenaces s'han vist acomplertes. No sabem què ha significat per als blogaires afectats ni tampoc si la seva recuperació en forma humana serà possible.

Riell Bulevard, de forma totalment inesperada, no s'ha vist afectat per aquest atac. Hem rebut un comunicat dels invasors i de la comunitat internacional amb l'encàrrec d'esdevenir la zona neutral que reculli i difongui totes les informacions que es vagin produïnt al voltant d'aquest escabrós afer. Així, Riell Bulevard transmuta la seva capçalera i funcions de forma extraordinària i indefinida per esdevenir LA ZONA NEUTRAL.

Us informarem puntualment de l'evolució dels esdeveniments.

20 comentaris:

  1. confirmo atac de Pixterminator#@¢ al meu bloc "m'agraden les llenties"! he perdut el control de la pàgina, no puc acced#@ir i els meus discs durs virtuals estan sent buidats, totes #¢@les imatges¢ del picasa apareixen pixelitzades, @¢ hem d'organitzar uhna resistència amb els blocs disponiles encara!!¢@¢ ferran
    http://nafracendrers.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. jajajaj...que bo!! m'en hi vaig!!
    dec estar infectada??
    ummm...que diver!

    ResponElimina
  3. Jo també m'he vist afectat i necessito asil polític. Estaré al cas de com evoluciona la guerra, no serà la fi dels humans blogaires, no?

    ResponElimina
  4. des de aquí hauriem d'organitzar la resistència PIX

    ResponElimina
  5. us desitjo tota la sort en aquesta transcendental missió, davant la qual em trec el barret

    ResponElimina
  6. be..ara que he fet un tomb per els blogs..ho tinc clar.
    aixo es mes greu del que semblava..
    que podem fer per protegir-nos???
    tot i que sembla que a casa tot esta be, pero tinc els ulls injectats en sang de tant vermell com he vist, i el cap ja sembla que s'em posa quadrat i tot...

    ResponElimina
  7. allisteu-vos a la#¢ pàgina STOP THE PIX al facebook a¢#bans no sigui massa tard, nec¢essitem#¢ tots els efectius ¢#disponibles!!
    https://www.facebook.com/home.php?sk=group_156546737735885&notif_t=group_activity

    ResponElimina
  8. casum, ferran!!
    ja m'has mort..jo no tinc facebook
    puc fer res??
    redeu...ja fa por tot aixo!!!

    ResponElimina
  9. creat un hashtag per a coordinar la resistència!! #stopthepix

    ResponElimina
  10. Però si jo no tinc ni facebook ni twitter, m'estàs dient que no podré lliurar-me del meu invasor?

    ResponElimina
  11. HUMANS GO HOME!!! IN PIXEL WE TRUST!!!

    ResponElimina
  12. Osti quina por. És pitjor del que em pensava.

    ResponElimina
  13. Si que és pitjor del que ens temíem.
    El meu blog també ha estat atacat:
    http://xarel-10.blogspot.com/2011/03/312-un-enigma-pixelat.html
    Hem de resistir. Humans no defalliu!!

    ResponElimina
  14. Jo, ara que ja m'he acostumat a viure a la panxa del ciberbou, estic tranquilet i bé. En realitat els píxels no són tan dolents, deixeu-vos pixelar vosaltres també, ja veureu que al final us agradarà

    ResponElimina
  15. Ep, acabo de carregar-me'n un a cops d'acudit de Chiquito de la Calzada!!! Per si de cas, l'he rematat amb la lectura d'un fragment d'Antonio Gala. S'ha ben desintegrat, el pobre. Al ataqueeeeerrrr!

    ResponElimina
  16. El teu suport és motl valuós Matilde. Sembla que vosaltres us n'heu salvat! Averiguaré si s'organitza una resistència per mantenir-vos informats!

    ResponElimina
  17. el pixel caigut era un model v0.03 molt antiquat que el teníem a la reserva fent tasques de neteja!!! no podreu contra els píxels de sèrie!!! PIXELITZACIÓ O MORT!

    ResponElimina
  18. pixulitos a mi? Espera, que vaig a buscar munició. No crec que hi hagi model que pugui sobreviure a Coelho i Bucay junts. Per no parlar de la meva tieta Cèlia. Et queden dos telenotícies, amic. I dispensa la familiaritat.

    ResponElimina
  19. Al meu no hi passa res... el pobret el deuen haver donat per mort, els píxels.

    [Esteu ben grillats, tots plegats :-p ]

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails