diumenge, 4 d’octubre del 2009

Una de premis (vaig tard, ja ho sé)



Divendres m'aturo a Vic per presenciar els Premis Blocs Catalunya (Riell Bulevard era finalista a la categoria Literatura, ja ho sabeu -imagino-).

No m'estendré en comentar el premiats, tan sols dir que em van semblar força ben merescuts tots ells.

M'entretinc en canvi en un parell de coses més vivencials.

1- Un bona part dels assistents tenia sobre els seus genolls un ordinador d'aquells de butxaca on twittejaven -nou verb en boga, em temo- "en directe" els resultats. Caram, em sento prehistòrica!

2- (I més important) Vaig tenir el plaer de conèixer el "gran" Jesús M. Tibau de Tens un racó dalt del món -qui, com ja deveu saber hores d'ara (he dit que faig tard, oi?) va guanyar el premi a la "nostra" categoria-, l'Assumpta de Des d'on neixen tots els somnis -m'ho vaig passar realment bé, Assumpta-, i el Ferran d'un blog que he sovintejat poc, In varietate Concordia -prometo, Ferran, esmenar l'error-. Més de passada encreuem dues paraules amb l'Helena Bonals d'Una cosa molt gran en una de molt petita.

Va ser una nit agradable, camí de la Cerdanya.

9 comentaris:

  1. No pateixis gens, Eulàlia; jo també he començat a esmenar el meu, d'error ;)

    Un gust haver-te conegut (i descobert el teu bulevard) divendres passat.

    Una abraçada,

    ResponElimina
  2. Sense res a dir contra guanyadors i finalistes, que són tots encantadors (qui no estima en Tibau o els més esquerps Riells?), s'hauran de replantejar la forma d'atorgar aquest premi. Que es pugui fer un vot diari en cada categoria sembla un premi a la persistència monomaníaca i al vol gallinaci de la nostra cultura oficial.

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord, Allau. El sistema de votació no era gens bo.
    És clar que si el canvien no podran presumir (com han fet aquest any) que han rebut més de 20.000 vots...
    I sincerament, no estant connectada al facebook -llavors, ara sí- ni haver fet publicitat al twitter, ni haver-me votat cada dia (això es podia fer, no?), encara no m'explico com vam arribar a finalistes...

    ResponElimina
  4. Sí, Eulàlia, es podia fer, em sap greu que ho descobreixis tan tard.

    Si vau arribar a finalistes, sense ajuda de la iaia solipsista connectada permanentment, potser és que algú en aquest món de Déu pensa que ho esteu fent bé. ;p

    ResponElimina
  5. Ja saps Lali que aquesta manera de votar és molt poc sèria per destacar la qualitat dels blocs. Perquè què era realment el que es valorava: qualitat, creativitat, personalitat del bloc, capacitat d'integrar, de proposar projectes?
    Amb els anys o convocatòries millorarem. Supose que hauran de, "haurem de" canviar aquesta manera de fer valoracions. Jo tan sols he emet un vot en totes les llunes d'aquest procés.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Riells, se us ha de felicitar per haver arribat a finalistes.

    Sana enveja! Jo, ni això...

    ResponElimina
  7. Tot i que cal estar contents, coincideixo força amb el Príncep: hi ha una mena de confusió en aquests premis, i ni jo mateix no he entès massa bé qui dóna pels premis, ni amb quin criteri. Aprofito aquest foradet per confessar un secret horrible: no vaig votar (ni tan sols pel Riell Bulevard). Si em demanen l'opinió, m'agrada el que fem i la mena de xarxa que estem fent, però mira... coses...

    ResponElimina
  8. Jo, la única cosa positiva que trobo d'aquests premis (a banda d'engrandir l'ego) és que han contribuït a ser una miqueta menys endogàmics. Amb la nominació com a finalistes, unes persones que no ens coneixien de res ara ens coneixen i fins i tot alguns s'han fet seguidors nostres. De retruc, jo he conegut altres blogs que m'havien passat desapercebuts. Aquest és el valor que li trobo al premi (o la nominació) i cap d'altre.

    ResponElimina
  9. tinc la meva pròpia teoria sobre els premis, tot i que aquests són dels pocs seriosos i equitatius que hi ha, tot s'ha de dir, i els qui hamn guanyat prou s'ho han merescut, però és una gota d'aigua en un desert, de la resta val més ni parlar-ne.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails