dimarts, 11 de maig del 2010

El doctor Molins, el meu nou ídol?



Les declaracions que va fer el doctor Molins en parlar de la recuperació del monarca hospitalitzat al Clínic serien carnassa pura pel programa APM. M'ho han explicat. Malauradament, jo no les he pogudes veure, encara. Però em temo que ja no les podré veure, tampoc. Les he intentat trobar per la xarxa, sense èxit.

La censura està fent el seu efecte?

Si algú les troba, les ha engegistrades, les té, li faig un prec: me les podeu fer arribar? Perquè segons m'han explicat, l'home va dir el que pensa bona part el país sense embuts, dient que si el monarca fos un treballador del moll el reingrés a la feina seria més ràpid, que, total, per fer una horeta de despatx, segur que el tindríem aviat treballant.

De valent, hi afegiria jo.

Crec que m'he perdut el programa humorístic de la setmana.

12 comentaris:

  1. Eulàlia, les pots veure en aquest video, entre el minut 3.37 i el minut 4: http://www.youtube.com/watch?v=zArkqSpOxf4
    Serà el Dr. Molins el nou president de la república?

    ResponElimina
  2. Gràcies, Ricard. Sabia que no em fallaríeu. Me'n vaig a veure'l!

    No se sap mai què li espera al Doctor Molins. Si bé potser seria un bon president, sembla que fa prou bé la seva feina actual. M'agradaria saber si la seva frase ha estat inspirada per algun esperit del més enllà. Potser sí que s'acosten nous temps...

    El tarotista ens ho hauria de predir ;)

    ResponElimina
  3. El mateix dia de l'operació, algunes emissores de ràdio van passar la gravació del Molins. Després, silenci.
    Però de fet tota la seqüència és plena de coses estranyes, confusions i falsedats. Els dies abans la mateixa "Casa reial" va difondre un rumor segons el qual era la Sofia qui anava a ingressar al Clínic. Després diuen que no és càncer, però justament el clinic tracta casos oncològics. L'endemà la Valnguardia publica quatre planes senceres, amb esquema dels pulmons reials a tot color. També diu que no és càncer, però en dos destacats parla de "altres casos similars": Serrat i Duran&Lleida... tots dos operats de càncer. Quants tabús i mentides... Queda clar que la monarquia és una cosa caducada, obscura i repugnant.

    Em penso que el tarotista ja ha dit alguna cosa, fa uns dies. Veig que va encertar, i que va saber predir-ho amb unes setmanes d'antel·lació. Ja l'ha trucat el Rappel per a fitxar-lo al seu gabinet de joves tarotistes "Legionarios del Tarot".

    ResponElimina
  4. Està clar que tot està envoltat d'un tupid tèl per amagar informació, rere una aparença de "transparància de la informació".

    És evident: aquest metge i el Clínic, i la resta de l'equip que l'ha operat està especialitzat en oncologia. No volen crear allò tan manit anomenat "alarma social". Potser és el que ens caldria. Una mica d'alarma social.

    ResponElimina
  5. Ha, ha... quan ho vaig sentir vaig pensar: o se li ha anat l'olla o ho ha dit sense meditar i dient el que el subconscient diu... Crec que la segona opció és l'adequada perquè ha de ser un bon metge però passa una mica com quan al Marichalar li van prenguntar pel Froilan quan va nèixer i va dir: "el pobre se parece a su madre".

    ResponElimina
  6. la meva dona ho va escoltar i em va fer el mateix comentari, diria qe el va traïr el subconscient, però aixó no cal aplicar-ho només al Juancar, al ap i a la fi ell fa la seva feina, n'hi ha molts que es podrien incorporar aviat a "treballar".
    Per trobar les declaracions si no les han censurat podries anar al podcast de TV3. Quan al Rei i/o la Monarquia, el que més fot és que la varem votar en fer-ho per la constitució del 78, era o caixa o faixa, i no hi havia una altra sortida. Ara, repugnant no seria la paraula idònia, diria jo. Potser caduna, decimonónica, antiquada, però aquests adjectius es poden també aplica a Espanya, de fet són tal per a qual. Apasiau.

    ResponElimina
  7. Jo crec que va aplicar una fórmula "apresa" que deu dir a tots els pacients i que aplicat aqui li va aplicar va resultar clarament irònic.
    Podem recopilar més adjectius aplicats a la monarquia: onerosa, supèrflua, innecessària, indesitjable, obsoleta...

    ResponElimina
  8. Casualment aquest migdia escoltant la ràdio he descobert més mentides sobre el cas. Dins de l'Hospital Clínic hi ha una fundació privada, que és que ha operat i ingressat el tipus. De manera que res de sanitat pública, tal com ens volen fer creure. Ni llistes d'espera, ni res. Zona Vip, com sempre (això sí, amb totes les despeses pagades pel poble, com al segle Vè). Només hem d'esperar quan li donen l'alta, però l'alta definitiva, la de veritat.

    ResponElimina
  9. Dr. Molins: nebot d'aquell gran "estadista" i ministre de Franco que va ser Laureano López Rodó. Monàrquic, Opus, AP, PP...

    Membre de la coneguda família "cimentera" Molins.

    Tot, queda, doncs, dins les classes altes i els poders fàctics. Qui dubta que la Monarquia n'és un?

    I és que a Sa Majestat no podia operar-lo un qualsevol, no fos cas...

    ResponElimina
  10. Joan: sembla que darrerament la família Molins apareix sovint a la pantalla. Quan vaig veure la fotografia del doctor, vaig pensar que tenia una retirada a aquell convergent (el que parla en castellà en la intimitat). Tu que estàs informat d'aquestes coses sabràs dir si l'advocat del Millet també pertany a la mateixa nissaga, perquè també s'hi assembla.

    ResponElimina
  11. No en dubtàvem pas, Joan... que tot quedava "a casa"...
    I jo posaria la mà al foc -però poc, que la necessito per treballar i no estic per falòrnies- que són família.

    ResponElimina
  12. Crec que sí que l'advocat del Millet també és de la mateixa camada.

    "Gente bien", que en deien abans...

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails