diumenge, 16 de maig del 2010

Article 47

"Tots els espanyols tenen dret a gaudir d’un habitatge digne i adequat. Els poders públics promouran les condicions necessàries i establiran les normes pertinents per tal de fer efectiu aquest dret, i regularan la utilització del sòl d’acord amb l’interès general per tal d’impedir l’especulació."
Constitució espanyola de 1978, article 47

Sense comentaris.

6 comentaris:

  1. em costa d'entendre com ningú amb una mica de bon gust pot pretendre viure en un lloc tan horripilant com aquest. No se n'adonen que posant "això" espatllen la meravella? Realment caldria aterrar totes aquestes aberracions (i totes les urbanitzacions de passada). Som una colla de nous rics pretenciosos.

    ResponElimina
  2. Aquí els peixetsdeplata han fer un forat just al "Tots" inicial i ara es llegeix "alguns" de la pàgina de sota.

    ResponElimina
  3. Ai la Constitució...Ja sabieu que la del 1812 garantía la felicitat dels espanyols?
    Ara que tinc temps, m'apuntaré a candidat al Tribunal Constitucional-si és que el renoven aquest segle- És el que més s'assembla a ser un déu.

    ResponElimina
  4. Per què critiqueu aquests ecologistes que l'únic que volen es viure plenament integrats a la natura, sota la frondositat dels pins i davant la bellesa del mar?

    L'única cosa que em sap greu és que no disposin de platja privada... Deu ser la crisi de la construcció.

    Au, vinga, que algun banc els faci un crèdit a un bon tipus d'interès per a destrossar la costa. Ja no vindrà d'aquí...

    ResponElimina
  5. Veí, el lloc és merament il·lustratiu,i no ve al cas on sigui, perquè podríem trobar centenars d'exemples al voltant de tota la costa.

    Girbén, els peixets de plata de vegades fan mengen allò que no han de menjar... Posats a endrapar es podien haver menjat l'artible 1.3 (Aquell que diu que "3. La forma política de l’Estat espanyol és la Monarquia parlamentària."

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails