dimecres, 9 de març del 2011

Exclusiva: Entrevista a PIX


PIX, el màxim responsable de l'atac perpetrat contra la comunitat blogaire ha concedit en EXCLUSIVA una entrevista per a Zona Neutral.

Sr. PIX, ens podria explicar el motiu de l'atac perpetrat als blogs?

- NO EM DIGUI SENYOR,UN SENYOR ÉS UN HUMÀ, JO NO SÓC HUMÀ!!!

Disculpi ehhh, PIX? PIX.  Ens podria donar una raó?


- La vida eterna està feta de píxels. Penediu-vos humans!!! Mai mes no tornareu a la realitat. Ara sou PÍXELS, PÍÍÍÍÍXELS!!!  

Hi ha alguna possibilitat de salvació?

- HUMANS!!!! ABANDONEU TOTA ESPERANÇA!!!! El món està fet de píxels i res més. Adoreu el Píxel, foneu-vos amb el Píxel, lloeu, exalteu-vos, idolatreu el PÍXEL! EL PÍXEL és l'única veritat veritable!!!!

Però ens han arribat veus que hi ha blogs que no han estat alterats, i que s'estan preparant per una resistència, quina opinió us mereixaquesta informació?

- HUMANS!!!! ELS VOSTRES INTENTS DESESPERATS DE COORDINACIÓ DE LA RESISTÈNCIA NOMÉS ACONSEGUIRAN ALLARGAR LA VOSTRA AGONIA!!!!!!!!!!!!!!!!
A més... ACABO D'OBRIR UN BLOG. PREPAREU-VOS HUMANS


Aquestes han estat les declaracions que PIX ha ofert a la Zona Neutral. No permeten gaire camp per a l'esperança, però d'altra banda, de fonts ben informades ens arriben notícies que ens indiquen que la resistència és real i està preparant un contraatac que mitigui la força letal que ha envaït els blogs.

Seguirem informant.

12 comentaris:

  1. aquest pix es pensa que es el Gadafi!

    ResponElimina
  2. ufff, Eulàlia, almenys un poc de cordura entre tanta locura píxel!

    Però ja que has estat tan a prop, ves amb compte!

    ResponElimina
  3. Ens han subestimat però cada cop som més resistents!!! Jo no penso passar per la pixelització obligatòria, resistència!

    ResponElimina
  4. Ho té clar aquest pix! Només que hi hagi una tormenta solar i se'n va a can Pistraus ell, els satèl.lits, internet i els Gps i Gran Hermano. Ho tens clar Pix! Els humans hem resistit coses pitjors! Pix go home!!!

    ResponElimina
  5. LA VOSTRA PIXELITZACIÓ ÉS TAN OBLIGATÒRIA COM INEVITABLE!! NOSALTRES NO ESTEM PER OBJECCIONS DE CONSCIÈNCIA NI ALTRES HUMANADES!!! ESTEU ALLARGANT LA VOSTRA AGONIA!!

    ResponElimina
  6. els post no tenen so i jo estic sentint la veu rogallosa i pixelada d'en pix al meu cervell!!
    ja m'estic trastocant...
    A sobre com continuï mirant els blocs en hores de feina em faran fora! però no ho puc evitar, la cosa és massa seriosa. No podem perdre el control dels blocs!
    Visca la resistència!!

    ResponElimina
  7. No us deixeu enganyar per la propaganda dels invasors. La fi dels píxels està més a prop del que ens volen fer creure.
    Visca la resistència humana!

    ResponElimina
  8. Segons la convenció d'Asimov

    1.Un pix no pot fer mal a un ésser humà o, per inacció, permetre que un ésser humà prengui mal.
    2.Un pix ha d'obeir les ordres dels éssers humans, excepte si entren en conflicte amb la primera llei.
    3.Un pix ha de protegir la seva pròpia existència en la mesura que aquesta protecció no entri en conflicte amb la primera o la segona llei.

    ResponElimina
  9. Aquest tio és un impostor. Més sembla Gadapix que el vertader Pix. A casa meua teniu totes les rodes necessàries per lluitar contra les quadratures pixel·lianes. Ànims, resistiu.

    ResponElimina
  10. resistirem! per cert, tot i que el meu blog diu el contrari, encara segueixo aquí.

    ResponElimina
  11. Algú sap com s'arregla, això de la pixel·lació?

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails